UMP terima anugerah emas MSOSH 2015 - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mendapat pengiktirafan daripada Persatuan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Malaysia (MSOSH) berikutan pencapaiannya dalam memulihara keselamatan dan kesihatan di tempat kerja dalam Majlis Anugerah MSOSH 2015 di Subang Jaya, Selangor baru-baru ini.