Thanhya mampu kuasai enam bahasa - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
KUANTAN - Kesungguhan murid tahun lima, P Thanhya Pharassanna Naidu, 11, untuk menyertai Pertandingan Kalam Jamaie (choral speaking) membuahkan hasil apabila pasukan sekolahnya berjaya menduduki tempat kedua dalam Pertandingan Kalam Jamaie Sekolah-Sekolah Kementerian Pendidikan Peringkat Kebangsaan Kali Ke-8 2016 yang diadakan di Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini, semalam.