80 anggotai skuad urus jenazah UMP - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mewujudkan Skuad Pengurusan Jenazah yang dianggotai 80 sukarelawan membabitkan pegawai, kakitangan dan pelajar universiti berkenaan.