UMP terima van jenazah sumbangan DRB-Hicom - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Malaysia Pahang (UMP) menerirna sumbangan sebuah van jenazah daripada DRB-Hicom Berhad · untuk dimanfaatkan seluruh warga universiti berkenaan dalam urusan pengkebumian warga universiti tersebut.