Pengenalan kepada sistem fertigasi - Nor Hanuni, Ramli; Farhan, Mohd Said (Penerbit UMP, 2019)
Buku ini diterbitkan bagi memberikan panduan yang asas kepada petani atau peserta yang berminat mengenai kaedah ini secara santai dan mudah difahami. Setiap proses atau keperluan yang diperlukan disertakan dengan gambar sebagai panduan agar mudah difahami.