UMP berjaya kumpul dana MyGift RM1.8 juta bantu tabung Endowmen Biasiswa Pelajar - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mengumpul dana bagi program MyGift sebanyak Rm1.8 juta menerusi sumbangan warganya untuk tabung atau Endowmen Biasiswa Pelajar.