FGIC pupuk budaya kerja tulus - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Yayasan Pahang (YP) melancarkan Pusat Tadbir Urus Korporat dan Intergrtti (FGIC) di UMP kampus Gambang di sini, baru-baru ini.