UMP, Yayasan Pahang wujud FGIC - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan- Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Yayasan Pahang (YP) mewujudkan Pusat Tadbir Urus Korporat dan Integriti (FGIC) di UMP.