UMP tubuh pusat penyelidikan - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menubuhkan sebuah pusat penyelidikan dalam bidang urus tadbir korporat ke arah budaya kerja berintegriti untuk dimanfaatkan kepada masyarakat setempat.