Peluang pamer ketokohan diri - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
"Saya berharap agar dapat gunakan setiap saat yang diberi oleh universiti untuk berada dalam kepimpinan, sentiasa berbakti kepada mahasiswa dan terus mengasah kemahiran kepimpinan saya," demikian luah Timbalan Yang Dipertua Majlis Perwakilan Pelajar (TYDP MPP) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Muhammad Redzuad Ras Abdul Rask.