Tamar 4U ceriakan buka puasa pelajar UMP - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan- Perwakilan Mahasiswa Kolej Kediaman (Peka) 2 Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil inisiatif mengedarkan buah kurma kepada hampir 100 penghuninya menerusi Program Tamar 4U di sini.