Tunku Azizah raikan asnaf - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan- Seramai 165 orang daripada keluarga asnaf sekitar daerah Kuantan dan Pekan di rai dalam majlis berbuka puasa bersama Tengku Puan Pahang, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iakandariah di McDonald's Indera Mahkota di sini.