Keluarga Asnaf - Zakki, Jilan (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Tengku Puan Pahang, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah melayani kelurga asnaf dari sekitar daerah Kuantan dan Pekan berbuka puasa dalam majlis anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Restoran McDonald's Indera Mahkota di Kuantan, semalam. Yang turut hadir, Naib Canselor UMP, Prof. Datuk Dr. Daing Nasir Ibrahim dan Penasihat Persatuan Wanita UMP, Datin Fazia Ali.