Sahur percuma setiap Rabu - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan- Lebih 100 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang menikmati sahur percuma bertempat di Student Lounge, Kolej Kediaman Kedua pada setiap Rabu sejak minggu pertama Ramadan.