UMP anjur Festival Ramadan di 2 kampus - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Pekan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Festival Ramadan bagi mengimarahkan bulan puasa di kedua-dua kampusnya iaitu Pekan dan Gambang.