2,000 pelajar UMP sertai larian malam - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Aktiviti malam. Kira-kira 2,000 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai UMP Neon Night Run sempena penganjuran International Festival Innovation On Green Technology 2016 di kampus UMP Gambang, Pahang baru-baru ini.