Tengku Abdullah, MB Pahang berbuka puasa bersama 4,000 warga UMP - Ahmad Zakki, Jilan (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Pekan- Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah berkenan berbuka puasa bersama kira-kira 4,000 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan penduduk sekitar di kampus utamanya di sini hari ini.