Zakat - Ahmad Zakki, Jilan (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah dan Tengku Puan Pahang. Tunku Azizah Aminah Iskandariah memberi zakat kepada penduduk kampung sekitar Pekan sambil diiringi oleh Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof. Datuk Dr. Daing Nasir Ibrahim dan Pengarah Urusan Kumpulan Utusan, Datuk Mohd. Noordin Abbas dalam Majlis Berbuka Puasa Tengku Mahkota Pahang bersama warga UMP di Pekan, Pahang, semalam.