Temasya olahraga medan tonjol potensi - Faizatul Farhana, Farush Khan (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Temasya Olahraga Universiti Malaysia Pahang (UMP) berlangsung meriah di Sekolah Sukan Malaysia Pahang (SSMP), baru-baru ini, dengan menyaksikan saingan menarik dalam 10 acara dipertandingkan.