UMP jejak asnaf serah sumbangan fakir miskin - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Sempena Ramadan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil inisiatif mendekati golongan asnaf di sekitar daerah ini dengan menghulurkan sumbangan agar mereka dapat menjalani ibadah puasa dengan lebih sempurna.