Sukarelawan UMP timba pengalaman di Pusat Konservasi Gajah - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Pengalaman. Seramai 38 sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama penduduk Kampung Beruas terlibat dalam program kesukarelawan 'Lil Elephant' anjuran Perwakilan Mahasiswa Kolej Kediaman 5 UMP di Pusat Konservasi Gajah, Lanchang di Temerloh, Pahang baru-baru ini.