Alumni UMP bantu 55 keluarga daif - Hidayah, Mahmud (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan: Persatuan Bekas Pelajar Universiti Malaysia Pahang (Alumni UMP) meneruskan tradisi membantu golongan memerlukan sempena Ramadan dengan menyerahkan sumbangan wang tunai dan barangan keperluan di sini, semalam.