UAE bantu pekerja industri lanjut pengajian - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Ump Advance Education (UAE) membuka peluang kepada pekerja industri meningkatkan pencapaian akademik dengan menawarkan program pengajian secara eksekutif untuk 32 program dalam pelbagai bidang di peringkat diploma, ijazah sarjana muda dan ijazah sarjana.