Peluang siswa peroleh maklumat - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini boleh mendapatkan maklumat terkini mengenai peluang pekerjaan sebelum bergelar graduan menerusi Program Zon Pembabitan Industri TalentCorp (Ind-E-Zone) yang baru dilancarkan.