Lebih 5,000 hadir Syarahan Umum Tun Mahathir - Mimi Rabita, Abdul Wahit (Penerbit UMP, 2014)
Lebih 5,000 hadir bagi mendengar syarahan umum oleh bekas Perdana Menteri Malaysia, Yang Amat Berbahagia Tun Dr. Mahathir Mohamad yang membincangkan mengenai Cabaran Kepimpinan Masa Hadapan sempena Majlis Syarahan Umum Peringkat Kebangsaan pada 15 September 2011 yang lalu di Dewan Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP).