Pementasan mantap Kumpulan Teater WARIS dalam kisah “Pelamin Si Buyung” - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Pengalaman dalam pementasan teater Ustaz Zapin, Konspirasi Bangkit, Keroncong untuk Ana dan Si Buyung berjaya menyakinkan barisan pelakon Kumpulan Teater WARIS yang tampil dengan pementasan mantap dalam persembahan teater kisah “Pelamin Si Buyung” hasil lakonan 10 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP).