Mahasiswa FTeK pelajari kemahiran baiki telefon bimbit - Noor Intan Shafinas, Muhammad (Penerbit UMP, 2014)
Seramai 26 orang mahasiswa tahun dua program Teknologi Kejuruteraan Elektrik dari Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTeK) mengikuti Bengkel Membaiki Telefon Bimbit secara komprehensif selama empat hari dengan bimbingan Ahmad Sharbani yang merupakan seorang pengusaha industri baiki telefon bimbit dari Kuala Lumpur.