Program Singgah Sahur bantu erat hubungan dengan masyarakat - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Seramai 200 orang dalam kalangan staf dan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama gabungan Kelab Proton Waja Negeri Pahang menganjurkan Program Jom Singgah Sahur yang buat julung kalinya dianjurkan tahun ini melibatkan beberapa agensi.