FSKKP anjur bengkel kesedaran ICT untuk tingkat ekonomi wanita - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Lebih 100 orang yang terdiri dari golongan wanita sekitar negeri Pahang menghadiri Bengkel Pengenalan Kesedaran Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT) bagi meningkatkan ekonomi wanita Negeri Pahang yang diadakan di Dewan Astaka, Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kampus Gambang pada 23 Ogos 2014 yang lalu.