`Ramadan Jangan Pergi, Palestin Dekat di Hati’ bincang konflik kemanusiaan penduduk Palestin - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (Matahari) mengambil inisiatif menganjurkan program ceramah bertajuk `Ramadan Jangan Pergi, Palestin Dekat di Hati’ bagi sama-sama menghayati konflik kemanusiaan yang sedang dihadapi penduduk Palestin pada masa ini.