UMP anjur Majlis Jasa Dikenang - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Majlis Jasa Dikenang bagi meraikan lima orang pegawainya yang bersara dari perkhidmatan universiti pada 21 Ogos 2014 yang lalu di Hotel Zenith, Kuantan