Penyelidik muda menang 9 pingat, 2 anugerah khas dalam IYIC 2014 Seoul - Muhammad Ferdaus, Musa (Penerbit UMP, 2014)
Penyelidik muda Universiti Malaysia Pahang (UMP) menang besar apabila berjaya merangkul tujuh pingat emas, dua pingat gangsa dan dua anugerah khas dalam Pertandingan International Youth Invention Contest (IYIC) yang berlangsung di Seoul, Korea Selatan pada 10 Ogos 2014 yang lalu.