UMP raih 5 pingat emas dan Anugerah Khas dalam INPEX Amerika Syarikat - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) sekali lagi berjaya mencipta nama di persada antarabangsa apabila menang lima pingat emas dan anugerah khas dalam Pameran Rekacipta & Produk Baharu atau dikenali sebagai ‘The Invention and New Product Exposition (INPEX) 2014 yang berlangsung di David Lawrence Convention Center, Pittsburg Amerika Syarikat baru-baru ini.