UMP pupuk budaya kerja yang selamat dalam komuniti - Norazura, Ismail (Penerbit UMP, 2014)
Pertumbuhan ekonomi Malaysia yang memberangsangkan menjadi pemangkin kepada pertumbuhan kuantiti industri dalam pelbagai sektor dan setiap organisasi ini berperanan dalam memastikan persekitaran kerja yang sentiasa sihat dan selamat.