UMP terima sumbangan 30 ribu zakat Bank Islam - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima sumbangan zakat Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) sebanyak 30 ribu ringgit untuk dimanfaatkan pelajar bagi menampung perbelanjaan sepanjang pengajian mereka di universiti ini.