Kualiti dan Inovasi teras budaya kerja cemerlang warga UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengiktiraf dan menghargai sumbangan khidmat bakti seramai 130 orang warganya yang cemerlang sempena penganjuran Hari Kualiti dan Inovasi pada 15 Mei 2014 yang lalu.