Persidangan Antarabangsa Automotif bincang kenderaan teknologi hijau - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Bagi memangkin perkembangan dalam bidang kejuruteraan mekanikal dan automotif berteknologi hijau, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Persidangan Antarabangsa Inovasi Automotif dan Kenderaan Teknologi Hijau (AIGEV) pada 26 Ogos 2014 yang lalu di Hotel Swiss Garden Resort & Spa, Kuantan, Pahang.