100 sertai Seminar TECHSE - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Lebih 100 orang peserta menyertai Teaching Excellence in Higher Education Seminar 2014 (TECHSE) yang berlangsung di Sri Manja Hotel, Kuantan selama dua hari mulai 25 Ogos 2014 yang lalu.