Pemimpin pelajar dilatih untuk tingkatkan daya kepimpinan - Abd. Rahman, Ahmad (Penerbit UMP, 2014)
Seramai 100 orang dalam kalangan barisan kepimpinan kelab dan persatuan, Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) serta staf Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (SAffAD) menjayakan Program Student Society Management & Team Building 2014 (SMTB’14) yang berlangsung di Hotel Seri Malaysia Mersing di Johor selama empat hari pada 16 Februari 2014 yang lalu.