Mahasiswa In-Smartive bantu pelajar minat Matematik - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2014)
Seramai 87 orang murid Tahun Enam Sekolah Kebangsaan Kampung Dato’ Ibrahim Majid (SKDIM) Simpang Renggam Johor menghabiskan masa hujung minggu mereka bersama mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam Projek Kilauan Mutiara kelolaan Kelab In-Smartive UMP pada 15 Februari 2014 yang lalu.