Sekretariat mahasiswa Negeri Sembilan gigih buat persediaan bantu calon STPM - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Menyedari peranan mahasiswa universiti dalam menyumbang bakti terhadap pelajar luar bandar yang bakal menduduki peperiksaan Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia pada tahun ini, Sekretariat Mahasiswa Negeri Sembilan Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengikuti latihan Training of Trainers (TOT) di Kem Bina Negara Alor Gajah Melaka pada 16 Mac 2014 yang lalu.