40 mahasiswa berbakti di Bukit Besi - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2014)
Kehadiran 40 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Kelab In-Smartive bagi menjayakan Projek Kilauan Mutiara melibatkan 81 murid Tahun Enam Sekolah Kebangsaan (SK) Bukit Besi, Dungun Terengganu selama berkampung tiga hari mulai 22 Februari 2014 yang lalu memberi harapan baharu kepada para calon Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) sekolah ini untuk turut maju berdaya saing seperti rakan-rakan mereka di bandar besar.