Interaksi Mahasiswa In-Smartive bersama masyarakat Kampung Jambu Lawar - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2014)
Seramai 40 mahasiswa daripada Kelab In- Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) melibatkan seramai 145 orang pelajar Sekolah Kebangsaan (SK) Jambu Lawar di Machang Kelantan pada 25 Januari 2014 yang lalu.