Konsep 1 Malaysia warnai Festival Bayu Kenyalang - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Hampir 1000 pengunjung hadir memeriahkan Festival Bayu Kenyalang anjuran Sekretariat Mahasiswa Sabah Sarawak (SMASS) dengan kerjasama Unit Kebudayaan Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni yang berlangsung dalam suasana meriah di Dewan Astaka UMP Gambang pada 26 April 2014 yang lalu.