Majlis meraikan sukarelawan UMP dan peserta Teach Malaysia Teach - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2014)
Seramai 144 peserta dan 70 fasilitator Projek Kilauan Mutiara Teach Malaysia Teach diraikan dalam majlis penghargaan yang diadakan di Dewan Kuliah 1, Fakulti Kejuruteraan Pembuatan di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan pada 20 Mac 2014 yang lalu.