Gabungan pelajar mantapkan persembahan teater `Wali Untukku’ - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Persembahan pementasan gabungan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP), Universiti Teknologi MARA (UiTM), Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIA) dan Akademik Seni Budaya & Warisan Kebangsaan (ASWARA) dalam `Teater Wali Untukku’ yang berlangsung di Dewan Astaka UMP pada 20 April 2014 yang lalu sungguh mengkagumkan dan meninggalkan kesan di hati penonton yang hadir.