Karnival Keselamatan Kolej Kediaman 4 bantu mahasiswa UMP dalam aspek keselamatan - Mohd Najib, Razali (Penerbit UMP, 2014)
Pengurusan Kolej Kediaman (KK4) dan Perwakilan Kolej Kediaman (PEKA 4) dengan kerjasama Unit Badan Beruniform Universiti Malaysia Pahang (UMP) buat julung kalinya menganjurkan Karnival Keselamatan KK4 yang berlangsung di Astaka dan sekitar kawasan KK4 pada 23 Februari 2014 yang lalu.