UMP dan Pahang FM dekati masyarakat di Bukit Fraser - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Lebih 60 mahasiswa berserta warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Radio Televisyen Malaysia (RTM) Pahang turun padang dalam Program Kembara Pahang FM bersama UMP di Bukit Fraser pada 9 Mac 2014 yang lalu.