YADIM dan UMP jayakan Jejak Menara - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Hampir 1,000 pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) dan Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) mengikuti program Jejak Menara 2014 peringkat negeri Pahang anjuran Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) Zon Timur dengan kerjasama UMP pada 23 Mac yang lalu.