Warga UMP semarakkan budaya berselawat memuji Rasulullah SAW - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Hampir 1,000 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) hadir memeriahkan program UMP Berselawat dalam Maulid@IKIMFM yang berlangsung di Dewan Astaka UMP Gambang pada 18 April 2014 yang lalu.